Industrieel, strak en stoer: ga voor design beton

Gepubliceerd op 9 October 2019

Het is een echte sfeermaker in uw interieur: de vloer. Waar eerder vaak gekozen werd voor tapijt, hout of laminaat, zien we nu steeds vaker een betonlook vloer. Een robuuste, stoere woontrend die ook nog eens bijzonder praktisch is.

Een slimme keuze
Met design beton kiest u niet alleen voor een look die anders dan anders is, u gaat ook voor een praktische oplossing die veel voordelen met zich meebrengt. Zo is design beton naadloos, gemakkelijk te reinigen en daarmee ontzettend hygiënisch. Daarnaast krast design beton niet, voelt het materiaal warm aan en is het te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Bij verschillende stijlen
Hoewel u bij een vloer van design beton waarschijnlijk snel denkt aan een industrieel interieur, doet deze strakke vloer het eigenlijk in bijna ieder interieur goed. De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er bijna voor ieder interieur een geschikte betonlook vloer te vinden is.

Een ruwe, grijze variant doet het goed bij een natuurlijke stijl waarin veel hout en leer gebruikt wordt. Heeft u een klassiek interieur? Ga dan voor gewaagd design beton in een zwarte kleur. In een landelijk interieur zal een betonlook vloer in een bruintint niet misstaan en een woning met een Scandinavische stijl verdient een mooie vloer van design beton in een koele grijze tint.

Vrijblijvend advies
Advies over hoe design beton in uw interieur of kantoor toegepast kan worden? We ontvangen u graag (op afspraak) in onze showroom in Oudeschild, waar we u alle ins en outs van dit mooie product vertellen. 

IMG_0094.JPGFoto: Toppoint

gor2018019.jpgFoto: Toppoint

gor201906.jpgFoto: Toppoint

Blog overzicht

Actie: gratis FrameFit bij Sunway shades en jaloezie├źn

Gepubliceerd op: 23 September 2019

Sunway, bekend om haar unieke en innovatieve producten, heeft met FrameFit een slimme oplossing bedacht voor kunststof en aluminium ramen. Hiermee is gaten boren voor raambekleding verleden tijd. Lees snel en profiteer van de tijdelijke actie in onze [...]

Lees meer Lees meer

Industrieel, strak en stoer: ga voor design beton

Gepubliceerd op: 9 October 2019

Het is een echte sfeermaker in uw interieur: de vloer. Waar eerder vaak gekozen werd voor tapijt, hout of laminaat, zien we nu steeds vaker een betonlook vloer. Een robuuste, stoere woontrend die ook nog eens bijzonder praktisch is. Een slimme keuze [...]

Lees meer Lees meer

In the spotlights: Sunway Woodweave blinds

Gepubliceerd op: 20 November 2019

Als er één materiaal op ontzettend veel verschillende manieren terugkomt in interieurs is het hout. Niet gek, want het zorgt voor een flinke portie sfeer en warmte in een ruimte. Ga voor een unieke woonoplossing en kies voor houten raam [...]

Lees meer Lees meer