Rolgordijnen

De Texelse Stoffeerders biedt u de ideale rolgordijnen voor iedere ruimte in huis. U heeft een keuze uit veel verschillende kleuren en maten.

Grote collectie rolgordijnen

Bent u op zoek naar rolgordijnen voor in de woonkamer, kinderkamer of badkamer? De Texelse Stoffeerders heeft voor iedere ruimte in huis de perfecte rolgordijnen. Er zijn diverse soorten stof verkrijgbaar, met of zonder structuur, transparant of verduisterend en rolgordijnen met hippe prints. Een eenvoudig rolgordijn is te verfraaien met een leuke schulprand, zeilringen, sierlijsten, sierkappen of zijprofielen.

Rolgordijnen op maat

Kies voor de mooiste en beste oplossing voor uw raamdecoratie en laat uw rolgordijnen op maat maken bij De Texelse Stoffeerders. Wij leveren de volgende kwalitatieve merken.

Smart rolgordijn

Ook voor kunststof draaikiepramen bieden rolgordijnen uitkomst. Ons nieuwe smart-rolgordijn kan op het glas gemonteerd worden, zodat schroeven niet meer nodig is. Maak kennis met dit en meer soorten rolgordijnen in onze showroom in Oudeschild. Wij vragen u van tevoren een afspraak in te plannen, zodat we zeker weten dat we u rustig al uw wensen door kunnen nemen.

Neem contact op Contact opnemen