Laminaat

Op zoek naar een mooie laminaat vloer? Wij bieden een groot assortiment aan laminaatvloeren voor een scherpe prijs. Onze slijtvaste laminaatvloeren vergen weinig onderhoud, hebben een lange levensduur, zijn krasvast en relatief goedkoop. Bovendien verkleurt een laminaatvloer niet en is deze gemakkelijk te plaatsen en direct gebruiksklaar.

Laminaat Dessins

Laminaat is ideaal voor mensen die nagenoeg geen onderhoud aan hun vloer wensen, maar toch ook een ruime keuze wensen uit een groot aantal dessins. Laminaat is niet hetzelfde als parket. Parket bestaat uit alleen hout, laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal, dat aan de bovenzijde is voorzien van een slijtvaste kunststoflaag en aan de onderzijde een derde beschermende laag heeft. Het is een zwevende vloer, met in de toplaag een fotoprint, die de keuze uit het aantal beschikbare dessins bijna onbeperkt maakt. In combinatie met de juiste ondervloer maakt het uw laminaatvloer extra warmte-isolerend en geluidsabsorberend.

Wij leveren laminaat in verschillende prijsklassen en kwaliteiten, van de merken Meister en COREtec.

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment of wilt u een vrijblijvend advies? We ontvangen u graag in onze showroom in Oudeschild. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om rustig alle mogelijkheden met u door te nemen, werken we op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op Contact opnemen