Raamdecoratie

Op zoek naar mooie en kwalitatieve bekleding voor uw ramen? De Texelse Stoffeerders heeft voor ieder interieur passende raamdecoratie. Ons assortiment is zeer veelzijdig. U heeft de keuze uit een aantal mooie en hoogstaande merken.

GroOT aanbod raamdecoratie

Wij hebben een uitgebreide collectie raamdecoratie en raambekleding, waaronder Duette® Shades, gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en shutters. Ook voor zonwering voor buiten kunt u uitstekend bij ons terecht.

Duette® Shades

Duette® Shades zijn eigenlijk plisségordijnen met een dubbele stof. De stof wordt gevormd als een honingraad waardoor een Duette® Shades of een dubbelplissé vele voordelen met zich meebrengt.
Meer over Duette® Shades Meer over Duette® Shades

Gordijnen

De Texelse Stoffeerders heeft een grote collectie aan gordijnen. Kies voor onze kant en klaar gordijnen of kom langs in onze showroom en laat ze op maat maken.
Meer over Gordijnen Meer over Gordijnen

Jaloezieën

Stijlvol, tijdloos en praktisch. Wij hebben een ruim assortiment jaloezieën. Kies voor aluminium, houten of kunststofjaloezieën waar u jarenlang plezier van zult hebben.
Meer over Jaloezieën Meer over Jaloezieën

Rolgordijnen

De Texelse Stoffeerders biedt u de ideale rolgordijnen voor iedere ruimte in huis. U heeft een keuze uit veel verschillende kleuren en maten.
Meer over Rolgordijnen Meer over Rolgordijnen

Shutters

Stijlvol, tijdloos en functioneel bij elk raam en interieur. Shutters staan mooi in iedere woning.
Meer over Shutters Meer over Shutters

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn elegant, stijlvol en geschikt voor verschillende ruimten in huis. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, diktes en maten.
Meer over Vouwgordijnen Meer over Vouwgordijnen

Buiten zonwering

Ook voor zonwering voor buiten kunt u uitstekend bij ons terecht. Creëer een aangename temperatuur in uw woning en een schaduwrijk terras met onze buiten zonwering.
Meer over Buiten zonwering Meer over Buiten zonwering