Tapijt

Met tapijt creëert u warmte in huis. Het maakt uw woning behaaglijk en zorgt ervoor dat u zich thuis prettig en comfortabel voelt.

Ruime collectie tapijt

Het is niet alleen zacht, warm, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in tal van kleuren, maar werkt ook akoestiek verbeterend en heeft een geluiddempende werking. Daarnaast is tapijt slijtvast en stroef, u glijdt er niet snel op uit. Onze tapijt collectie is ruim: wij verkopen diverse merken in uiteenlopende prijs- en kwaliteitsklassen.

Projecttapijt

Vanwege het vaak intensieve gebruik en de professionele uitstraling moet projecttapijt aan hoge eisen voldoen. De Texelse Stoffeerders werkt samen met het gerenommeerde vloerbedekkingsbedrijf Vloer Totaal. Dat biedt een ruime keuze in sterk en kwalitatief hoogwaardig tapijt.

Merken

Onze jarenlange ervaring met tapijt heeft ons tot diverse fabrikanten met een goede prijs-kwaliteit verhouding gebracht.

Vrijblijvend advies

We ontvangen u graag in onze showroom in Oudeschild, waar we u met plezier verder informeren over tapijt voor in uw woning of bedrijf. Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen.

Neem contact op Contact opnemen