Houten vloeren

Een mooie klassieke houten vloer zorgt voor een natuurlijke uitstraling in huis. Elke houten vloer is geheel eigen door de soort, de tekening en de structuur. Dat maakt dat houten vloeren zoveel charme en karakter hebben.

Groot assortiment houten vloeren van topkwaliteit

Wij bieden een groot aanbod van prachtige merken houten vloeren van de mooiste houtsoorten. Onze houten vloeren zijn van hoge kwaliteit en geven iedere ruimte in huis een warme sfeer en karakter. Kiest u voor een houten vloer, dan kiest u voor een vloer die met de jaren mooier wordt. Juist de intensieve gebruiksjaren en bijbehorende sporen tekenen de vloer en geven het haar charme en karakter.

Hardhouten Hey Wood vloeren

De maatwerk hardhouten vloeren van Hey Wood zijn van het hoogste kwaliteitsniveau, zowel qua design als qua afwerking. De vloeren worden geproduceerd met de grootste zorg en vakmanschap.

Vrijblijvend advies

We ontvangen en adviseren u graag in onze showroom in Oudeschild. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om rustig alle mogelijkheden met u door te nemen, vragen we u om via telefoon of e-mail een afspraak in te plannen.

Neem contact op Contact opnemen