Pvc-vloeren

Onze pvc-vloeren hebben een mooie strakke uitstraling, zijn slijtvast, geluiddempend en zeer onderhoudsvriendelijk. Wij leveren een groot assortiment pvc-vloeren in diverse kleuren en motieven en met een mooie uitstraling van echt hout of tegel. De vloeren zijn leverbaar in houtstroken of tegels.

Klik pvc-vloeren

Met klik pvc is egaliseren of lijmen niet meer nodig, aangezien de vloer ‘zwevend’ wordt gelegd. Hierdoor heeft u geen gladde ondergrond nodig. Het klik pvc is bovendien zeer geschikt voor ruimtes die niet volledig kunnen worden leeggeruimd. De klik pvc-vloer heeft een pvc-toplaag met een HDF-kern en een onderlaag van kurk. Deze vloer isoleert geluid, is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien kan het naadloos en strak worden doorgelegd van kamer tot kamer.

Groot aanbod pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn er in veel soorten en maten, van diverse aanbieders. Wij verkopen pvc van de merken Moduleo, M-flor en Forbo en in diverse prijsklassen.

Vrijblijvend advies

Meer weten over de mogelijkheden van de pvc voor uw woning of bedrijfsruimte? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Oudeschild op Texel. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op Contact opnemen