Klant reviews

Reviews

 • Texelse Stoffeerders hebben een geweldige klus geklaard bij het renoveren van mijn vakantie villa. Alle verdiepingen met PVC gelegd en de badkamers met een hele fraaie rubber vloer. Alles volgens afspraak. Wij zijn super tevreden!

  Familie Coronel

 • Heel blij zijn wij met de mooie screens die geplaatst zijn door de Texelse stoffeerders. Fantastische mensen en heel goed advies, een aanrader voor iedereen.

  Marga Bruin

 • In november 2018 hebben we een huisje op Texel gekocht, dit huisje was gedeeltelijk al opnieuw gestoffeerd door de Texelse Stoffeerders en dat zag er zo goed uit, dat we contact hebben gezocht met dit bedrijf voor verdere renovatie van ons huis. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het contact is steeds zeer prettig verlopen en de werkzaamheden tot nu toe zijn zeer goed uitgevoerd. We verheugen ons nu op de nieuwe badkamer die in september geplaatst gaat worden.

  Jan en Marion Hendriks

 • Voor de tweede maal een opdracht door de Texelse stoffeerders laten uitvoeren en wederom was het een prima samenwerking. Roel neemt de tijd om tot de juiste keuze te komen en het werk wordt, geheel volgens afspraak, netjes en snel door de stoffeerders uitgevoerd.

  Liesbeth Zwaag, Interieurarchitect

 • Wat een enthousiasme en passie voor je vak! Wij zijn superblij met jouw advies, hulp en nieuwe ideeën. En dan óók nog extra hulp bij storing in bestaand zonnescherm. Dankjewel Roel!

  Ilone Bakker

Ik ben geen robot