Klant reviews

Reviews

 • Texelse Stoffeerders hebben een geweldige klus geklaard bij het renoveren van mijn vakantie villa. Alle verdiepingen met PVC gelegd en de badkamers met een hele fraaie rubber vloer. Alles volgens afspraak. Wij zijn super tevreden!

  Familie Coronel

 • Heel blij zijn wij met de mooie screens die geplaatst zijn door de Texelse stoffeerders. Fantastische mensen en heel goed advies, een aanrader voor iedereen.

  Marga Bruin

 • In november 2018 hebben we een huisje op Texel gekocht, dit huisje was gedeeltelijk al opnieuw gestoffeerd door de Texelse Stoffeerders en dat zag er zo goed uit, dat we contact hebben gezocht met dit bedrijf voor verdere renovatie van ons huis. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het contact is steeds zeer prettig verlopen en de werkzaamheden tot nu toe zijn zeer goed uitgevoerd. We verheugen ons nu op de nieuwe badkamer die in september geplaatst gaat worden.

  Jan en Marion Hendriks

 • Voor de tweede maal een opdracht door de Texelse stoffeerders laten uitvoeren en wederom was het een prima samenwerking. Roel neemt de tijd om tot de juiste keuze te komen en het werk wordt, geheel volgens afspraak, netjes en snel door de stoffeerders uitgevoerd.

  Liesbeth Zwaag, Interieurarchitect

 • Wat een enthousiasme en passie voor je vak! Wij zijn superblij met jouw advies, hulp en nieuwe ideeën. En dan óók nog extra hulp bij storing in bestaand zonnescherm. Dankjewel Roel!

  Ilone Bakker

 • Wij zijn zeer tevreden over vloeren, gordijnen, traploper, markiezen en horren, door Roel en Herbert vakkundig verzorgd, bedankt!

  Leo&Jantine

 • Het is echt ontzettend mooi geworden. Prachtige gordijnen (mooi die wave) en toffe rolgordijnen. Ook een mooie strakke vloer. Goed en netjes afgewerkt én de bedden naar boven. Dank voor je harde werken en je goeie en smaakvolle adviezen. Ik wordt hier erg blij van.

  Joy

 • Snelle en goede actie van de Texelse Stoffeerders! We hebben nu prachtige raambekleding in woonkamer en werkkamer. Erg blij met de prettige samenwerking en het mooie resultaat!

  Fam Dogger-Joordens

 • Wij zijn heel blij met de geplaatste screens.

  Anneke

 • De Texelse stoffeerders hebben een prachtige vloer gelegd in ons vakantiehuis. Goed geadviseerd, volgens planning uitgevoerd en vakkundig gelegd. We zijn er erg blij mee.

  M. Schrier

 • Na een goede voorlichting door Roel&Herbert van de Texelse stoffeerders hebben we raam screens besteld die naar alle tevredenheid zijn geplaatst, die doen wat ze moeten doen en waar we erg blij mee zijn. De nazorg en nog wat kleine aanpassingen zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Wij kunnen de Texelse stoffeerders dus van harte aanbevelen! Kees&Corrie Haarsma

  Kees & Corrie Haarsma

Ik ben geen robot