Vinyl

De toenemende concurrentie van laminaat, pvc en tegels heeft de kwaliteit van vinyl-vloeren behoorlijk verbeterd. Door toepassing van nieuwe technieken in het productieproces is de toplaag veel harder en dus meer krasvast geworden. Daarnaast biedt vinyl nog een aantal aantrekkelijke voordelen.

Uitgebreid aanbod vinyl

Het voordeel van vinyl ten opzichte van houten vloeren en laminaat is de hoge geluidsisolatie. Vinyl heeft een stiller oppervlakte en dempt het geluid beter. De vinyl-vloer is daarnaast sterk, onderhoudsvriendelijk, heeft een grote vochtbestendigheid en een gunstige vierkante meterprijs.

De houtstructuren zijn tegenwoordig moeilijk van echt hout te onderscheiden en het vinyl heeft zelfs een hoog-laag structuur. Kiest u voor vinyl, dan dient de ondervloer vlak, droog en drukvast te zijn. Wij hebben een uitgebreid aanbod in vinylsoorten in diverse kleuren en prints. Zo is er altijd een vinylsoort naar uw smaak.

Vrijblijvend advies

Onze website geeft een (kleine) impressie van ons uitgebreide assortiment. Benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw woning of bedrijf of wilt u een vrijblijvend advies? We ontvangen u graag in onze showroom in Oudeschild. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om rustig alle mogelijkheden met u door te nemen, werken we op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op Contact opnemen